vrijdag 2 maart 2012

Op het eerste gezicht; maart

Dan zitten we ineens alweer in maart, en wie weet roert ie nog eens goed met zijn staart. Maar voorlopig geniet ik toch volop van al die lentekriebels. Heerlijk die krokusjes en sneeuwklokjes, de eerste bijen en hommels, de merels die achter elkaar aan trippelen. Omdat ze vanuit mijn ander standpunt minder zichtbaar zijn heb ik efkes een klein beetje valsgespeeld. Voor wie zich toch wil oriënteren; kijk op het ander standpunt. Deze foto ligt net achter de grote buxus-bol. Ik nam maandag al wat foto's, maar tegen woensdag waren er alweer een hele hoop bloemen bijgekomen en mocht ik alles nog eens overnieuw doen. Waarschijnlijk staat het hier binnen een paar dagen nog voller, olé!


De sneeuwklokjes moet ik dit jaar maar eens wat verplanten, die staan daar zo tegen en tussen die gele kornoelje dat ze te weinig opvallen. En 't zijn nog zo'n schoontjes!

4 opmerkingen:

 1. Langzamerhand valt er nu steeds meer moois te zien in onze tuinen. Prachtige groepjes hierboven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, inderdaad vals gespeeld ;-)...
  Krokussen staan hier ook massa's, het speenkruid heeft knopjes maar laat nog even op zich wachten. Sneeuwklokjes heb ik dit jaar maar weinig.
  De vingerhelmbloem is dit jaar wel erg vroeg lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat er altijd weer wat te genieten valt, de natuur staat nooit stil. Vorig jaar stonden hier ook al krokusjes in het gras, nu heb ik er nog geen gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi die krokussen zo'n beetje overal verspreid en de eerste kleurbrengers op de grond. En wat een 'gave' sneeuwklokjes!!!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen