Over ons

Ik ben de fiere papa van 2 jonge kinderen; dochterlief is bijna 1,5 jaar en zoonlief bijna 6. Samen beleven wij de grootste avonturen in onze tuin; buitenleven en spelen vinden wij super!
Vrouwlief is hier thuis de creatieve duizendpoot; keramiek, breien, haken en naaien behoren tot haar specialiteiten. Haar creaties komen hier af en toe ook wel eens aan bod, kijk maar eens naar dit
-vlinderhuisje uit klei
-theelichthouders uit porselein
-carnaval outfit
-bollen uit keramiek
-ons madam (geen zelfportret) uit klei

Maar deze blog gaat toch in de eerste plaats over onze tuin; een ecologische tuin, en onze dieren.
Het is geweldig om leven in de brouwerij te hebben. Op ons erf hebben wij 5 houtlandschapen, 13 Bassette kippen en een haan en Flappy ons konijn. De kippen en schapen zij niet zomaar de eerste de beste, nee ze behoren tot ons levend erfgoed.

Onze houtlandschapen;
-hun huisje;
-toen we ze net hadden gekocht, zoooooo schattig

Onze kippen;
-geen gewone kippen Basette kippen
-hun huisje

Als je dieren houd moet je je wel realiseren dat je er werk mee hebt. Het is een dagdagelijkse bezigheid en zeker in periodes van gezinsuitbreiding en de winter komt er meer bij kijken. Lees anders maar eens volgende avonturen; hier, of hier, of hier

Het is altijd leuk als je een reactie achterlaat.
Mocht je me persoonlijk willen mailen dan kan dat op volgend e-mail adres; natuurlijk-rijk@hotmail.com
Wil je deze blog nog gemakkelijker kunnen volgen dan kan je terecht op mijn facebookpagina; gewoon een vriendschapsverzoek sturen naar "natuurlijk rijk"!