woensdag 21 maart 2012

Al wie da nie springt

U herinnert zich misschien nog dat gat in onzen hof. Awel dat gat is gene vijver of poel geworden tot mijn spijt. 'T is begot een springgat geworden. Ik dacht ik demonstreer dat hier efkes. Maar spring ik toch wel veel te hoog zeker en valt mijnen kop juist buiten beeld. Ooooh da's spijtig. Diegene die dus razend benieuwd zijn hoe ik er uitzie zullen het dus met de rest van mijn trouwens meer dan geweldig lijf moeten doen, hihihi.


Ge ziet dat daarachter al een heel bergske ligt. En met dat bergske ga ik iets maken. Een soort kletterend speelriviertje; check pinterest voor wat ideetjes. Ik bestelde alvast dit boek;


Voor nog meer ideetjes en praktische tips en zo krijgen we dan toch ook iets poel-achtig. Kan al niet meer wachten om eraan te beginnen, zou dat dan toch kloppen dat mannen eigenlijk kleine jongens blijven!

9 opmerkingen:

 1. :-) Een springput! Dat had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat boek klinkt mega!!
  En die trampoline, sja, mijn anti-trampolinegroep is een heel kleine minderheid aan het worden... Maar van alle modellen is de ingegraven versie dan wel de veiligste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @de biodiverse; af en toe eens v  @ onder de appelboom; wacht maar tot jou kinderen daar eens op gesprongen hebben! het boek is er morgen, ben razend benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, maar ze willen dat heel zeker, een trampoline. Maar het komt er niet. Wie valt op een trampoline, valt slecht. In mijn turntijd mochten we onze salto's op de trampoline alleen doen met vier (4!) begeleiders erbij. Enfin, ik wil je pret hier niet bederven hé! Spring gerust vrolijk verder zoals 95% van de Vlaamse bevolking! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @onder de appelboom; als je hier op tuinbezoek komt dan willen we wel een salto showke van je zien hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel leuk boek uit. Eens kijken of we het in de bib hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat dat gat een inbouw-trampoline zou worden, had ik nooit gedacht. En met dat vrijgekomen zand ga je nu een opbouw-beekje maken? Met een pompje voor het rond stromen? Lijkt me een heel leuk project; we gaan het volgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Zem; je uitleg klopt helemaal, wordt vervolgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Speelnatuur, hoe maak je dat?
  Dat maken de kinderen gewoon zelf...

  (en daarmee bedenk ik dat het laatste exploot van zoonlief best ook een blogberichtje waard is, al vind-ie met zijn 15 jaar dat hij echt geen kind meer is...)

  BeantwoordenVerwijderen