zondag 1 april 2012

Op het eerste gezicht; april

Is dat nu al 1 april, dat moet een grap zijn! Wat vliegt het toch weer vooruit. Dat is al 2 maanden geleden dat ik van dit plekje nog een foto heb laten zien. Dat kwam natuurlijk omdat ik in maart een beetje vals heb gespeeld. Het verschil is dan ook mega groot; want begin februari lag er zelfs een dun laagje poedersneeuw.

En nu is het echt wel volop lente, alles begint ineens te groeien, knoppen springen open en de haag ziet er ineens terug groen uit! En dan nog van dat fris lente-groen groen! De border is een aantal weken geleden helemaal opgeruimd, alle verdorde stengels werden versnipperd teruggezwierd, hier en daar wat onkruid uitgedaan, de kanten werden ook al afgestoken, wat eenjarigen ingezaaid en het gras gemaaid; en zowaar het ziet er piekfijntjes uit. O ja en dat hekwerk dat stond er 2 maanden geleden ook nog niet. Bij het rommelen op zolder vond ik nog dit overschotje. Met dat zonnetje heb ik helemaal goesting om me in een ligstoel te placeren om er helemaal van te genieten!

De andere tuinen die meedoen aan op het eerste gezicht vind je hier!

10 opmerkingen:

 1. Beetje jammer dat je foto niet aanklikbaar is voor groter. Ik was graag eens op detailinspectie gegaan, want op het eerste gezicht ziet het er bijzonder fraai uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ... en wat staat daar een mooi vrouwtje tussen het groen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Menck; vreemd dat het niet aanklikbaar is, normaal moet dat wel lukken. Blogger heeft weer het een en 't ander zitten veranderen, heb er daarstraks ook al mee zitten sukkelen dus misschien ligt het daaraan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @natuurlijk-rijk: je foto gewoon iets groter opladen (ik gebruik ong. 800x600 en dat geeft 200 tot 300Kb)en het is opgelost. De foto is wel aanklikbaar maar het formaat blijft hetzelfde.
  Nog veel tuinplezier ginder, ge zijt ongetwijfeld goed bezig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er kei-gezellig uit! Spijtig van die niet-vergrotende foto, want wat hangt daar aan die muur?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook hier lekker uitspruitend groen uit de grond. Die muur gaat nu ook mijn aandacht trekken; is het een spannend insectenhotel?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had het ook al met die muur, vrouwelijke nieuwsgierigheid zeker.
  Nu wordt het echt plezant met die foto's van het eerste gezicht, zo spannend wat er uiteindelijke tevoorschijn zal komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die muur daar hangt idd een insectenhotel tegen en die bollen daar kan ook vanalles inkruipen, volgende keer zal ik de foto erbij doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Is het alweer 1 april? Dat moet nu toch zeker een grap zijn?!

  BeantwoordenVerwijderen