zondag 25 november 2012

Vol

Deze blog is vol, helemaal vol, er kan geen fotooke meer bij. Zelfs niet nadat ik vele foto's heb zitten verkleinen of verwijderen. Daarom vanaf nu een nieuw adres, hopelijk komen jullie eens piepen en blijven jullie me volgen. Want zonder jullie is het maar saai hoor. Recente berichten vind je vanaf nu hier!

17 opmerkingen:

 1. Heel vreemd. Ik ben al sinds 2004 aan 't bloggen met heel veel foto's en zit nog maar aan 5% van de capaciteit. Maar goed, uiteraard volg ik je op de nieuwe stek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar misschien heb jij een betalend Picasa-abonnement?

   Verwijderen
  2. Sinds ik mijn nieuw foto-toestel heb, ergens begin dit jaar zag ik de beschikbare ruimte serieus afnemen, een micro-foto is dus blijkbaar niet echt micro!

   Verwijderen
 2. Ik snap het ook niet echt, maar heb wel echt alles gedaan om dit adres te behouden, maar dat blijkt dus enkel mogelijk als ik betaal, en dat vind ik er nu wel wat over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik krijg ook steeds de melding limiet bereikt (1 mB). Ik ga ook niet betalen.
  Het helpt wel als ik de foto's eerst verklein naar minder dan 800 pixels. Dan kan ik ze wel plaatsten in mijn blog. En ik heb veel dubbele verwijderd uit het Picasa album, dat scheelt misschien ook.
  Groet,
  Angelika

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat zo ook zeker 3 maanden gedaan, maar ook daar bleek een einde aan te komen ;-(

   Verwijderen
  2. Haha, wat ik gisteren nog zei .... geldt vandaag ook niet meer. Ik schijn nu ook echt vol te zitten!
   Wat ga ik doen?

   Verwijderen
 4. Helpt het niet om je foto's door te linken van een flickr account of andere fotoblog? Dat bespaart je een heleboel ruimte! Maar goed, het nieuwe adres staat in de favorieten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 5 gigabite ter beschikking voor zo'n 25 euro per jaar bij one.com, je eigen .be domeinnaam inbegrepen. Ik vind dat geen geld eigenlijk. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kost wel iets meer dan 25€ omdat je ook elk jaar zo'n |0€ voor je domein moet betalen + die 25€ is ook maar voor 5giga dat heb ik aan hetzelfde tempo ook op 3 jaar vol!

   Verwijderen
  2. 27,83 euro om precies te zijn (vorige week mijn jaarlijkse factuur betaald). en 5 gigabite is écht wel veel (ik zit nu aan 1474 van de 5120 MB, en heb na al die jaren toch ook wel wat foto's staan :-) ) Maar geen probleem, we verhuizen om de x jaar wel met je mee ;-)

   Verwijderen
 6. Ik heb onbeperkte opslagruimte bij zenfolio.com, en link ook al mijn foto's door.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan direct linken : klikken op 'Afbelding invoegen' en dan links kiezen voor 'Van een URL'. Daarna kan je de link invoegen. Zenfolio is geen gratis service, basisabonnement kost 25 EUR per jaar voor 2GB opslagruimte, je krijgt dan ieder jaar 1 GB extra. Er bestaat ook een Unlimited EU aanbod aan 50 EUR per jaar (totaal ongelimiteerde storage). Zelf heb ik een premium account vanwege enkele andere mogelijkheden.

   Verwijderen
 7. Ik ben deze zomer ook tegen die 1gig muur gebotst. Kon toen snel mijn opslagcapaciteit naar 80% terugbrengen door in Picasa de foto's te verkleinen naar kleiner dan 800x800 pixels. Maar nu lukt dat niet meer omdat Creative Kit (de tool waarmee je je foto's kan bewerken in Picasa - werkt met de externe fotobewerker Picnik) echt wel een pain-in-the-ass rottool is. Echt niet gebruiksvriendelijk. Dat wil de laatste tijd geen enkele foto meer openen. Als dit aanhoudt zal ik verplicht zijn de foto's opnieuw op te laden, in kleiner formaat...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig - blijkbaar zijn er veel gebruikers tegen die 1Gb muur gebotst want die is heel recent opgeschoven! Nu hebben we plotseling 5Gb aan gratis opslaggeheugen!!!

   Verwijderen
  2. Allé, goe nieuws voor u dus!, voor mij iets minder ;-(

   Verwijderen