maandag 30 januari 2012

Trop is te veel

Op één week tijd; de stofzuiger kapot, computer gecrasht, een droogkast die om de haverklap dienst weigert en dan ook nog dochterlief 3 dagen ziekenhuis wegens uitdrogingsverschijnselen door een ambetante virale infectie. U begrijpt dus wel dat ne mens daar af en toe, toch heel efkes het koppeke van laat hangen!


Maar lang heeft dat niet geduurd; zeker niet toen ze in de stofzuigerwinkel ons wisten te vertellen dat het ons eigen schuld is dat die stofzuiger stuk is gegaan. Ondertussen hangt er hier dus een blad in de kast; de ene filter vervangen na 4 stofzuigerzakken, de andere filter na 1,5 jaar. Daar moeten toch vodden van komen! Daarbovenop kwam dan ook nog dat ze in die winkel; we zullen hem vdb noemen. Een winkel waar ze er prat op gaan de laagste prijs aan te bieden of tenminste het verschil terug te betalen. Daar wisten ze dus eventjes te zeggen dat de prijs van onze nieuwe stofzuiger niet de laagste prijs is. We moesten maar eens wat rondkijken op 't internet of in de winkels en dan zouden we hem zeker goedkoper vinden en dan zouden ze ons dat verschil met veel plezier terugbetalen. Ondertussen heb ik hem al bijna 70€ goedkoper gevonden. Ik ga dus met veel plezier terug naar die winkel en zal hen dan ineens duidelijk maken dat ik de volgende keer rechtstreeks naar de goedkoopste winkel ga!

7 opmerkingen:

 1. Dat is wel heel veel in een keer wat je te verwerken krijgt, en dat over die winkel. Het moet toch iet gekker worden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap voor je dochter en .... een goede stofzak-loze stofzuiger - we hebben hem nu een half jaar - handig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je het zegt. Mijn mini hifi keten begint te haperen, ingebouwde sleet waarschijnlijk, en ik dacht net naar de grote winkels te gaan voor een nieuwe. Zonder muziek is het maar niets. Maar ik denk dat ik wat meer tijd neem om me te laten beraden bij jongens die iets van muziek kennen, wat kleinere winkel maar dan ben je tenminste gerust.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoow@huismettuin31 januari 2012 om 12:35

  Eigenlijk wel vriendelijk dat ze dat zeggen. Anders was je 70euro armer en je zou het nooit geweten hebben
  veel beterschap voor de dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. :-/ Die ambetante virale toestanden zijn hier ook geland ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De dochter is ondertussen weer helemaal op deugenietenpad ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie bloemen en ja dat is meestal zo; niets komt alleen, maar spijtig genoeg dikwijls allemaal tesamen. Beterschap nog, hier ook paar zieken!

  BeantwoordenVerwijderen