maandag 26 september 2011

Tijd voor reclame

Gene schrik, ik ga jullie hier niet lastig vallen met reclame voor weet ik veel wat voor tuin-attributen, alhoewel dat misschien bij nader inzien toch nog niet zo'n slecht idee zou zijn. Iemand die een nieuwe bosmaaier wil sponseren of zo'n heggeschaar op benzine of misschien wat tuinplanten of een zwemvijver of fruitbomen of kiwi-bessen of aardperen of daslook of artisjok, ... om maar efkes een greep te doen uit mijn wish lijstje! Nee deze keer weer maar eens reclame voor mijn zus. Ze maakte afgelopen zomer weer een spetterende reis naar Afrika en toerde daar door Kenya en Tanzania en bracht weer wondermooie foto's en verhalen mee! Zo mooi dat ik ze jullie zeker niet wil onthouden!


Echt ik vind deze foto gewoon magisch! Soms ben ik dan ook stikjaloers op het vrij en ongebonden leven van haar, maar op andere momenten maak ik me als grote broer toch wat zorgen over haar inkomsten en of ze zich zo stilaan niet moet beginnen settelen. Het zal wel loslopen zeker! Gelukkig kan ik haar nu ook nog steunen bij het aanschaffen van mijne nieuwen solidariteitsagenda van oxfam. Want ze heeft deze wedstrijd gewonnen en prijkt nu met haar foto's op de cover, allemaal kopen dus hé.


En voor wie overweegt om een groot exemplaar in de living te hangen of misschien een expo wil opzetten of haar boek wil uitgeven kijkt hier maar eens rustig rond!

5 opmerkingen:

 1. Je hebt gelijk; je zou eindeloos willen blijven kijken naar die eerste foto! Chapeau voor haar talent en inzet!
  En als kleine zus van een grote broer kan ik je wel zeggen: niet over settelen enzo beginnen; daar heeft ze niets aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi met wat ze bezig is, hele mooie pure foto's die spreken en echt iets vertellen! Je kan fier zijn op je zus!Goede tip voor de Oxfamagenda! Wij winkelen veel bij de Oxfamwinkel, dit jaar koop ik mijn agenda zeker daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ onder de appelboom; bedankt voor de tip ;-)
  @ fotografie Ilse; haar foto's staan ook op tal van oxfam producten zoals de thee, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel broer! Zoveel lof (en bezorgdheid :)). Met dat stralend zonnetje erbij het perfecte begin van een mooie dag! De foto is trouwens gemaakt in Ngorongoro krater in Tanzania tijdens de jaarlijkse migratie van gnoes en zebra's naar het noorden. Het licht was prachtig en de dieren liepen zo mooi in een rijtje... een magisch moment inderdaad.
  En geen nood, I'm pretty happy with the life I'm living! al kan ik ook wel een rijtje opnoemen voor wie graag wil sponsoren ;)
  kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga er op letten als ik nog eens in de Oxfamwinkel rondloop! De foto met de vrouw op die spoorweg die is echt heel knap!

  BeantwoordenVerwijderen