donderdag 5 april 2012

Waar is dat feestje

Hier is dat feestje! Een tijdje terug hadden wij hier een heus piratenfeest in onze hof, dit alles ter gelegenheid van de verjaardag van zoonlief! Want feestjes; die vieren wij gewoon thuis! We zouden wel zot zijn met zo'n arsenaal aan mogelijkheden. Voor één keer mogen jullie even een kijkje nemen in het geheime piratenkamp, maar niet doorvertellen hé!
En natuurlijk moet er ook gegeten worden!
En een schat gezocht!
Zo simpel kunnen dus tuinplannen zijn! Al moesten ze wel eerst een hoop piratenproeven doen voor ze een stukje van de kaart in handen kregen. En de schat die was echt geweldig; met een echt zwaard dat hier nog op zolder lag. Maar elk kind wilde dat dus wel een keer vastnemen. Met gouden munten en rum, ah natuurlijk. En deze marshmellows die ze dan boven het vuurtje konden houden!
Heerlijk al die enthousiste kinderen!

6 opmerkingen:

 1. Omai zo'n mooie sfeerfoto's, vooral die eerste lijkt net uit een sprookje te komen! Dat zag er een heel gezellig en super leuk feestje uit, inderdaad niks toffer dan thuis een feestje te doen i.p.v. al die dure feestjes in binnenspeeltuinen enz., zeker weten dat de kinderen hier veel meer plezier aan gehad hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Of hoe je een volwassene jaloers maakt om een kinderfeestje :D:D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook jaloers! Hopelijk zijn we binnen enkele jaren even creatief :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is dat dennenbosje ook in jullie tuin? Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @fotografie Ilse; de kinderen waren idd helemaal enthousiast
  @hoow; hihi
  @buikberg; ik meen mij te herinneren dat er bij jullie toch ook iemand scouts-leider is geweest, dat mag dan toch geen probleem zijn!
  @kruid je dag;merci
  @onderde appelboom; ik mag natuurlijk niet teveel vertellen maar op het plan staat het met een doodskop aangeduis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen